Si te shtojme produkte nga CJ Dropshipping ne Wix - Wix Dropshipping - Albania Dropshipping


Ne kete video do tju sjell informacione mbi nje platforme te re WIX. Do te shpjegoj listimin e produkteve ne menyre manuale.

►Cj Dropshipping register link:

►► https://cutt.ly/DjAsVrf

**********************************************

► Kurs Falas mbi '' Si te bejme para online'' Pjesa e Pare:

►►https://youtu.be/4mkdMGFyU5w


► Pjesa e Dyte:

►► https://youtu.be/QYXvU5ONIf4


► Si te listojme Produkte me ane te ShopMaster

►► https://youtu.be/5Exyw6RdZ_c


► Si te gjejme produkte fitimprurese

►► https://youtu.be/k7cTaZ7mT8c


► Si te dergojme porosine e pare me ane te CJ Dropshipping

►► https://youtu.be/v2M7JWMmvBU


***********************************************

*Cdo gje qe demostrohet ne video eshte ne baze te pervojes personale dhe kerkimeve te shumta qe bej cdo dite.*

0 views0 comments