Si te gjejme produkte fitimprurese - Dropshipping ne eBay me CJ Dropshipping - Dropshipping Albania


Ne kete video do t'ju shpjegoj disa menyra per te gjetur produkte fitimprurese qe jane trend i momentit. Ketu do te gjeni linqet per te gjitha platformat qe kam shpjeguar ne video:


►Cj Dropshipping register link:

►► https://cutt.ly/DjAsVrf


► Produktet me te shikuara ne eBay Watchount:

►► http://www.watchcount.com/


► Aliseeks per te gjetur produktet me ane te fotove ne Aliexpress:

►► https://chrome.google.com/webstore/detail/aliexpress-search-by-imag/cpodebcggidjigndghagpkepglfbhali


► Asify per te analizuar artikujt ne Aliexpress: ►►https://chrome.google.com/webstore/detail/asify/biehagnkgckkagkbpncoieiknahmngdg


► EcomHunt per hyrjet e reja dhe produktet trend te momentit

►► https://www.ecomhunt.com?afmc=2ya


*Cdo gje qe demostrohet ne video eshte ne baze te pervojes personale dhe kerkimeve te shumta qe bej cdo dite.*