Si te bejme nje kerkese per te kthyer nje produkt ne CJ Dropshiping - Ebay Dropshipping - Albania


Si te bejme nje kerkese per the kthyer nje produkt ne CJ Dropshipping. Ne kete video do tju sjell informacione mbi kthimin e produkteve nga ana e klienteve. Pra nje klient hap nje kerkese ne eBay per ta kthyer produktin pas dhe si veprojme ne ne CJ Dropshipping. Me poshte do tju sjell linqet ku mund te shkoni dhe ti lexoni te gjitha rregullat.


►► https://cjdropshipping.com/dispute-policy.html

►► https://cjdropshipping.com/blog/post/1331550742535688194


►Cj Dropshipping register link:

►► https://cutt.ly/DjAsVrf


*Cdo gje qe demostrohet ne video eshte ne baze te pervojes personale dhe kerkimeve te shumta qe bej cdo dite.*

1 view0 comments